Информација за остварување на право на ортопедски и други помагала за осигурените лица во подрачните служби на ФЗОМ

0

Почитувани колеги, На следниот линк ќе можете да го превземете документот: “Информација за остварување на право на ортопедски и други помагала за осигурените ли ...

03.27.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Препораки за лекарите кои имаат право да препишуваат ортопедски помагала

2

Почитувани колеги, На следниот линк ќе можете да го превземете документот: “Препораки за лекарите кои имаат право да препишуваат ортопедски помагала согласно ...

03.27.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Остварување на право на ортопедски и други помагала

0

Почитувани колеги, На следниот линк ќе можете да ја погледнете споредбата на одредбите од новиот и претходниот Правилник за индикациите за остварување на право ...

03.27.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Капитациониот бод е 50 денари од 1-ви Април

5

Почитувани колеги, Капитациониот бод ќе биде 50 денари од 1-ви Април. На ден 25.03.2011 година ми беше соопштено да бодот нема да биде 50 денари од 1 Март бидејќи Министер ...

03.27.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Посета на членството во Куманово 25.03.2011

0

На ден 25.03.2011 од страна на Др Лили беше посетено членството во Куманово. Информирани се за сите новини кои се случиле и кои ќе се случат.Нови договори,критериуми за ...

03.27.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Посета на членството во Кичево 24.03.2011

0

На ден 24.03.2011 од страна на Претседателот на ЗПЛРМ беше посетено членството во Кичево. Колешката Др Ејуб Гјулше имаше направено одлична организација на сите колеги ...

03.27.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Инфо Билтен бр.5

0

Почитувани колеги, На следниот линк ќе можете да го превземете Инфо Билтенот бр.5 од ФЗОМ. Инфо билтен бр.5 Овој број на инфо билтенот е осврт на измени на рефере ...

03.27.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Капитационен бод

33

Почитувани колеги, Преправете си ја цената на капитацијата на 50 денари. Пред да фактурирате за месец Март проверете ја висината на капитациониот бод или повикајт ...

03.21.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Состанок со координаторите по градови 20.03.2011

10

На ден 20.03.2011 година ЗПЛРМ одржа состанок со членовите кои се координатори по градови за да ги информира за сите ново настанати работи. Првата информација беше да ...

03.20.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Делење на ваучери во недела 20.03.2011

4

Почитувани, Се повикуваат сите координатори на ЗПЛРМ по градови да дојдат на 20.03.2011 (недела) во 13:00 часот во просториите на ЛКМ и да подигнат ваучери кои што потоа ќ ...

03.19.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари