Посета на Радовиш и Струмица 31.03.2011

0

На ден 31.04.2011 од страна на Претседателството на ЗПЛРМ беа посетени Радовиш и Струмица. Во Радовиш, координаторот редовно ги известувал колегите за се ,па така исти ...

04.5.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Информација за флаери со попусти

0

Почитувани колеги, сите кои немате набавено флаери со попусти од АМЦ, Контракс, Хенди, ЕУРОИНС И Кејблтел ќе има оставено од утре ден 06.04.2011 во Лекарска Комора кај ...

04.5.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Потврди, правилник и шифрарници за ортопедски помагала

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да ги превземете следните документи: потврди за ортопедски помагала кои што можете веднаш да ги печатите, шифрарникот ...

04.1.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Посета во Битола 27.03.2011

0

На ден 27.03.2011 година на барање на претставник од Битола беше одржан состанок со приватните доктори и со претседателот на ЗПЛРМ. Ова е втора посета на колегите во те ...

03.29.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Македонска Асоцијација за Хипертензија 02.04.2011

4

Почитувани колеги, На следниот линк ќе можете да го видите дневниот ред на состанокот на Македонската Асоцијација за Хипертензија што ќе се одржи на 02.04.2011 (сабота ...

03.28.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Коментари на www.zplrm.mk

14

Почитувани колеги, Поради забележаното оставање на коментари со недолична содржина и злоупотребата на можноста за коментирање (од иста ИП адреса се јавуваат пов ...

03.27.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Информација за остварување на право на ортопедски и други помагала за осигурените лица во подрачните служби на ФЗОМ

0

Почитувани колеги, На следниот линк ќе можете да го превземете документот: “Информација за остварување на право на ортопедски и други помагала за осигурените ли ...

03.27.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Препораки за лекарите кои имаат право да препишуваат ортопедски помагала

2

Почитувани колеги, На следниот линк ќе можете да го превземете документот: “Препораки за лекарите кои имаат право да препишуваат ортопедски помагала согласно ...

03.27.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Остварување на право на ортопедски и други помагала

0

Почитувани колеги, На следниот линк ќе можете да ја погледнете споредбата на одредбите од новиот и претходниот Правилник за индикациите за остварување на право ...

03.27.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Капитациониот бод е 50 денари од 1-ви Април

5

Почитувани колеги, Капитациониот бод ќе биде 50 денари од 1-ви Април. На ден 25.03.2011 година ми беше соопштено да бодот нема да биде 50 денари од 1 Март бидејќи Министер ...

03.27.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари