Соопштение бр.17

0

На ден 19.09.2010, посетен е Гостивар. Многу добар состанок, поминат во максимално работна атмосфера и со добри предлози од колегите. Д-р. Милорад Ристески обрна внима ...

09.27.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.16

0

По повод изјавата на Министерот Бујар Османи, дека во Македонија нема превенција за анемија и дека треба да се прават проекти за превенција на анемијата, направена ...

09.27.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.15

0

На ден 12.09.2010 година посетени се Прилеп во 10:00 часот и Македонски Брод во 13:30 часот. Во Прилеп, се беше одлично организирано. Состанокот се одржа во Градското Собран ...

09.27.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.14

0

На ден 05.09.2010, посета на Штип во 11 часот, Кочани во 13:30 и Делчево во 17:30 часот. Колегите од 01.09.2010 веќе не дежураат и не ги транспортираат сами пациентите. Имаат пробле ...

09.27.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.13

0

На 04.09.2010 се испратени писма до Министерот и Директорката на Фондот со барање за покачување на бодот на едно евро или враќање на 50 денари со партиципација која ќе ја ...

09.27.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.12

1

Претседателот на ЗПЛРМ разговараше со претседателот на Лекарската комора, Професор Владимир Борозанов и побара поддршка од комората за сите барања на ЗПЛРМ. Раз ...

09.26.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.11

0

Од 27.7.2010, колегите од Струмица веќе не дежураат. На ден 29.08.2010, посета на Струмица. Состанокот е организиран од колешката Д-р. Елица Станишлевич – педијатар. Разго ...

09.26.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.10

0

На 26.08.2010, претседателот на ЗПЛРМ со двајцата потпретседатели беа примени кај Министерот Бујар Османи. Разговарано е час и половина за сите проблеми. Проблем бро ...

09.26.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.9

0

Предложени гинеколози за комисијата за IVF. За месец август Д-р. Снежана Перкова – Велес Д-р. Снежана Панговска - Скопје ...

09.26.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.8

0

На ден 27.07.2010, одржан е втор состанок со Директорката Маја Парнаџиева Змејковска. Разговарано е за тоа дека сегашниот режим на препишување на лекови е проблем и за ...

09.26.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари