Потреба од доктор по општа медицина и медицинска сестра

0

ПЗУ Доктор Живаго од Скопје има потреба од вработување на еден доктор по општа медицина со положен стручен испит, со или без работно искуство и медицинска сестра со ...

10.25.18 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Потреба од медицинска сестра

0

ПЗУ Медиарс од Скопје има потреба од медицинска сестра со и без работно искуство. Контакт тел: 02 2 2621 773 и моб: 070 292 942 ПЗУ Медиарс, Втора Македонска Бригада 14/5 Скопје ...

10.22.18 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Договорот матични лекари – здравствени власти за преземање на пациентите се уште не се реализира

0

[embed width="400" height="300"]https://www.youtube.com/watch?v=LXQbh_4vD80[/embed] Матичните лекари се разочарани зошто и по месец дена од договорот со министерстерот и директорите на Фондот за здра ...

10.21.18 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Одржани работилници – Тетово

0 Одржани работилници - Тетово

Почитувани колеги, На ден 19.10.2018 во Тетово се одржаа три работилници на теми Хеликобактер Пилори, Дивертикулоза и Акутен панкреатит. ...

10.20.18 | Работилници | Прочитај повеќе

Реакција од ЗПЛРМ на дописот од Клиника за токсикологија

0

Почитувани, Испративте допис до ЗПЛРМ со Ваша реакција дека матичните доктори не работат коректно и дека така се оптеретува Вашата Клиника за Токсикологија. Би ...

10.20.18 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Состанок со интернисти од РМ

0 Состанок со интернисти од РМ

Почитувани колеги, На ден 17.10.2018 во Хотел Романтик - Велес, се одржа состанок со колеги интернисти од цела РМ, од приватно и јавно здравство. ...

10.20.18 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Промоција на нова четиривалентна вакцина за грип

0 Промоција на нова четиривалентна вакцина за грип

Претседателот на ЗПЛРМ на ден 16.10.2018 годинабеше поканет на промоција на четиривалентна вакцина на грип во Француската резиденција на Водно - на покана на Амбасад ...

10.18.18 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Реакција од Токсикологија Скопје до матични доктори од Скопје

0

Почитувани колеги, Дозволете да Ве информирам дека Универзитетската клиника за токсикологија во последниве месеци се соочува со крајно непрофесионален однос од ...

10.17.18 | Соопштенија | Прочитај повеќе

ЗПЛРМ заедно со Здружение Вилсон работи на подигање на свеста за ретките болести

0

Континуирана медицинска едукација – стручен состанок за ретката болест Вилсон Датум: 20.10.2018 Место на одржување: QUEEN'S HOTEL SKOPJE, Васил Ѓоргов 16 (Зебра Центар) Бодови ...

10.12.18 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Одржана работилница – Гевгелија

0 Одржана работилница - Гевгелија

Почитувани колеги, На ден 02.10.2018 во Гевгелија се одржа работилница на тема Дивертикулоза. ...

10.12.18 | Работилници | Прочитај повеќе

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари