Симпозиум Дом на АРМ

0

Почитувани колеги, Ве известуваме дека на ден 22.10.2010 година во 15:30 часот, сала 4 во Домот на АРМ - Скопје, ќе се одржи Симпозиум за лекари во организација на Македонск ...

10.15.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.19

0

Почитувани членови на ЗПЛРМ, Ве известуваме дека на ден 16.10.2010 (сабота), во 13:00 во просториите на Даре Џамбаз - Скопје, ќе се одржи состанок со членството од Скопје. ...

10.14.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Специјална понуда од KIA Motors

0

Со големо задоволство Ве информираме дека Киа Моторс Мацедониа како импортер на KIA MOTORS, во дел од својата стратегија, одлучи да воведе специјални попусти за членови ...

10.13.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Попуст во KIA MOTORS за членовите на ЗПЛРМ

0

До Здружение на приватни лекари Во Макединија Г-ѓа Лилија Чолакова Дервишова Предмет: Понуда Почитувани, Согласно телефонскиот разговор, во врска со це ...

10.7.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.18

0

На ден 26.09.2010 година дел од претседателството имаа договорено средба со колегите од Куманово во 12 часот и во Крива Паланка во 15 часот. Во Куманово имаше одлична орг ...

09.28.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

0

Дали знаете кој се грижи за здравјето на граѓаните на РМ? МАТИЧНИОТ ДОКТОР Дали знаете кој е базата на здравството во РМ? МАТИЧНИОТ ДОКТОР Предмет : Преиспиту ...

09.27.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.17

0

На ден 19.09.2010, посетен е Гостивар. Многу добар состанок, поминат во максимално работна атмосфера и со добри предлози од колегите. Д-р. Милорад Ристески обрна внима ...

09.27.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.16

0

По повод изјавата на Министерот Бујар Османи, дека во Македонија нема превенција за анемија и дека треба да се прават проекти за превенција на анемијата, направена ...

09.27.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.15

0

На ден 12.09.2010 година посетени се Прилеп во 10:00 часот и Македонски Брод во 13:30 часот. Во Прилеп, се беше одлично организирано. Состанокот се одржа во Градското Собран ...

09.27.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.14

0

На ден 05.09.2010, посета на Штип во 11 часот, Кочани во 13:30 и Делчево во 17:30 часот. Колегите од 01.09.2010 веќе не дежураат и не ги транспортираат сами пациентите. Имаат пробле ...

09.27.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари