SUPER LAST MINUTE – Hanioti 05.06-12.06

0

SUPER LAST MINUTE - Hanioti 05.06-12.06 7 ноќевања со превоз 1) Вила KRISTINA - Hanioti 1/3+1 апартман за само 85 Евра по лице (за прво и второ лице) *** трето и четврто лице ГРАТИС ( ...

06.2.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Превземање на читачи за електронски здравствени картички

1 Превземање на читачи за електронски здравствени картички

...

06.2.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Извештај од состанок на Управен Одбор на ЗПЛРМ 29.05.2011

1

На ден 29.05.2011 Управниот одбор на ЗПЛРМ одржа состанок со следниот дневен ред: 1.Информација за одговорот од Фондот за здравство во врска со нашите барања 2.Презента ...

05.31.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Доделување на електронски читачи

10

Почитувани колеги, ова е линкот преку кој треба да си пополните образец за Барање за електронска картица. Барање за издавање на електронска здравствена картичк ...

05.27.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Известување од Министерство за здравство по однос на здравствена заштита на лица бегалци и лица по супсидијарна заштита

0 Известување од Министерство за здравство по однос на здравствена заштита на лица бегалци и лица по супсидијарна заштита

...

05.27.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Известување од ФЗОМ за аптеки и ординации

0

Почитувани, Во врска со работењето на приватните здравствени установи (аптеки и ординации) кои имаат договор со ФЗОМ и контролата од подрачните служби на ФЗОМ, во ...

05.27.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Практичен семинар Токуда Болница – Софија

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете ја превземете програмата за семинарот: Практичен семинар Токуда Болница - Софија Информации на контакт тел: 3217 508 Пре ...

05.25.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Инфо билтен бр.7

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете Инфо Билтенот бр.7. Инфо билтен бр.7 Во овој број од билтенот можете да прочитате за: 1. Условните бу ...

05.19.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Состанок на комисијата за заразни болести 20.05.2011

0

Почитувани, на ден 20.05.2011 година (петок)во 10.00 часот во горна сала во Министерство за здравство ке се одржи состанок на Комисијата за заразни болести со дневен ред: ...

05.18.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Понуда од Риверсофт компјутери

0 Понуда од Риверсофт компјутери

Почитувани колеги, Во прилог е флаерот од Риверсофт компјутери за компјутерска опрема. ...

05.17.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари