Молба од Д-р. Ванчо Георгиев

1

Почитувани колеги, Колегата од село Бардовци во моментов нема замена. Во интерес на нашите пациенти, но и апелирам на колегијалност-Ве молам да се најде матичен до ...

07.10.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Известување во врска со пензиски број на Rp

16

Почитувани, Во врска со реакциите кои што ги добива Фондот за здравствено осигурување на Македонија во врска со дополнет пензиски број на рецептниот образец, Ве и ...

07.7.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Информација за специјалистички пилот ординации

0

Почитувани колеги, во Скопје има специјалистички пилот ординации од различни струки кои работат во два програма и за да можат да ги внесат упатите од матичен док ...

07.4.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Оглас за медицинска сестра од Скопје

0

Се бара медицинска сестра од Скопје која има искуство за работа со компјутер. Ги молиме кандидатите да достават ЦВ на следниот мејл: sanomak@t-home.mk ...

07.4.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Известување за препишување на лекови на печатен рецепт на товар на ФЗОМ

0

Почитувани, Ви доставуваме известување во врска со Упатството за пропишување на рецепти од страна на матичните лекари, објавено на web-страната на Фондот за здравс ...

07.3.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Инфо билтен бр.9

4

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете Инфо Билтенот бр.9. Инфо билтен бр.9 Во овој број од билтенот можете да прочитате за: 1. ПОВИК ЗА НЕВР ...

07.3.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Повик за невработените лица

1

Согласно измените во Законот за придонеси од задолжителното социјално осигурување и Законот за здравствено осигурување, од први септемви 2011 година, ќе важат нови ...

06.30.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Може и генерика и продажно име на лекот

12

Почитувани колеги, Заради многуте јавувања од Ваша страна би сакала уште еднаш да појаснам околу препишувањето на рецептите – дозволено е да се напише генерика н ...

06.30.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Демант по повод написот во Koha e re од 27.06.2011 дека приватните лекари се најплатени

3

SHOQATA E MJEKËVE PRIVATË NË RM Lënda: Reagim Lidhur me artikullin në gazetën ditore “Koha” me titull: “Ja profesionet më të paguara në vend”, të datës 27.06.2011, fq. 2. Shoqata e mjekëve privatë të RM fuqishëm i reagon ndaj artikullit në K ...

06.29.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Конкурс за доедукација по семејна медицина

0

Почитувани колеги, На следните линкови ќе можете да ги превземете документите за конкурс за доедукација по семејна медицина и молба за пријавување на доедукациј ...

06.25.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари