Информација за превенција од топлотни бранови

2 Информација за превенција од топлотни бранови

...

07.14.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Барање до министерство за финансии

12

Почитувани колеги, На барање на членството се упати писмо до Министерство за Финансии на РМ и истото е препратено и до Министерство за здравство и до Фонд за здрав ...

07.13.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Докторите од април не добиле пари за капитација Телма 13.07.2011

2

Приватните лекари се жалат дека од месец април до сега не добиле ниту денар од Министерството за финансии на име на капитација. Тие испратиле допис до Владата, а во ...

07.13.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Информација по однос на пријавувањето на осигурениците преку Бирото за вработување

8

Почитувани колеги, Во врска со најновото пријавување на сите осигуреници кои се преку Биро за вработување, би Ве замолила сите кои ќе дојдат во ординација да ги по ...

07.11.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Молба од Д-р. Ванчо Георгиев

1

Почитувани колеги, Колегата од село Бардовци во моментов нема замена. Во интерес на нашите пациенти, но и апелирам на колегијалност-Ве молам да се најде матичен до ...

07.10.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Известување во врска со пензиски број на Rp

16

Почитувани, Во врска со реакциите кои што ги добива Фондот за здравствено осигурување на Македонија во врска со дополнет пензиски број на рецептниот образец, Ве и ...

07.7.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Информација за специјалистички пилот ординации

0

Почитувани колеги, во Скопје има специјалистички пилот ординации од различни струки кои работат во два програма и за да можат да ги внесат упатите од матичен док ...

07.4.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Оглас за медицинска сестра од Скопје

0

Се бара медицинска сестра од Скопје која има искуство за работа со компјутер. Ги молиме кандидатите да достават ЦВ на следниот мејл: sanomak@t-home.mk ...

07.4.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Известување за препишување на лекови на печатен рецепт на товар на ФЗОМ

0

Почитувани, Ви доставуваме известување во врска со Упатството за пропишување на рецепти од страна на матичните лекари, објавено на web-страната на Фондот за здравс ...

07.3.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Инфо билтен бр.9

4

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете Инфо Билтенот бр.9. Инфо билтен бр.9 Во овој број од билтенот можете да прочитате за: 1. ПОВИК ЗА НЕВР ...

07.3.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари