Средствата за цели се пуштени

17

Почитувани колеги, Средствата за цели се пуштени денес. ...

10.12.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Годишно собрание на ЗПЛРМ

3

Почитувани колеги, На ден 29.10.2011 во 13 часот во просториите на Даре Џамбаз во Скопје ќе се одржи Годишното собрание на Здружението на приватни лекари на РМ. По тој по ...

10.8.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Саем на медицина Пловдив

0

МЕДИЦИНА & СТОМАТОЛОГИЈА & ФАРМАЦИЈА 3 дена / 1 ноќевање - термин: 20.10 ЕДИКУС, ДЕНТО Гален, промовира најнови технологии и производи; помага и во размената на инфо ...

10.7.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Приватните лекари не можат да си го наплатат трудот – Канал 5 06.10.2011

1

Приватните лекари во Македонија веќе немаат пари за медицински материјали и за поправка на апаратите. Државата половина година им доцни со исплатите за материјалн ...

10.6.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Известување за преоден период за обрасци од службен весник 133

2 Известување за преоден период за обрасци од службен весник 133

Почитувани колеги, во продолжение следува известувањето за преодниот период за новите обрасци Известување за нови обрасци за комори ...

10.6.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Упатување на осигурени лица

1 Упатување на осигурени лица

...

10.6.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

CV Тодорче Јосев

0

Почитувани колеги, Добивме ЦВ од младиот доктор Тодорче Јосев. Доколку имате потреба од доктор, ве молиме да го контактирате. ЦВ-то можете да го превземете на след ...

10.3.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Записник од одржаниот состанок на ден 29.09.2011 во просториите на ФЗОМ подрачна единица Прилеп

8

Почитувани колеги, еве одличен пример како треба да комуницираат Докторите и Фондот. ЗАПИСНИК од одржаниот состанок на ден 29.09.2011 во просториите на ФЗОМ подрачн ...

09.30.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Инфобилтен бр. 11/2011

9

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете Инфобилтенот 11/2011: Инфо Билтен бр. 11/2011 ...

09.29.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Последна верзија на упатството за пополнување и примена на обрасците – Упати

9

Почитувани колеги, На следните линкови можете да ги симнете документите: Упатство за начинот на пополнување и примена на образци - упати Шема за упатување на п ...

09.29.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари