Прва работилница по семејна медицина

0

Почитувани, Центарот за семејна медицина при Медицински Факултет - Скопје, на 9-ти Мај 2011 со почеток во 14:30 мин, ја организира ПРВАТА РАБОТИЛНИЦА ПО СЕМЕЈНА МЕДИЦИН ...

05.4.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение за состанок одржан на 28.04.2011

1

На ден 28.04.2011 Претседателот на ЗПЛРМ Др Лилија Чолакова Дервишова имаше средба со Директорката на ФЗОМ Г-ѓа Маја Парнаџиева Змејковска. Целта на средбата беше раз ...

05.2.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Обука за матични лекари – задолжително присутство – Ќе биде бодирано

2

Почитувани колеги, има распоред во кои денови и на кои места ќе се изврши обуката. Организирајте се по градови за да ја посетите истата. Со почит, Др Лили. Линк ...

04.27.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Бесплатни консултативни невролошки прегледи во месец Мај – Филип Втори

0 Бесплатни консултативни невролошки прегледи во месец Мај - Филип Втори

...

04.27.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Електронска Здравствена Картичка – ЕЗК

2

Упаство за користење на електронската здравствена картичка 04 14, 2011 02:57:00 Симни атачмент Инсталациски пакет -Инсталацискиот пакет е апликација со чија помош кор ...

04.26.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Тeхнички барања за ординациите од примарно здравство за вклучување во Интегрираниот Здравствен Информатички Систем (ИЗИС)

8

За работа на апликацијата за примарно здравство Medicus.Net, која е дел од Интегрираниот здравствен информатички систем (ИЗИС), Министерството за здравство ја препорачу ...

04.26.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

ВОВЕДУВАЊЕ НА ИНТЕГРИРАН ЗДРАВСТВЕН ИНФОРМАТИЧКИ СИСТЕМ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

1

Министерството за здравство, согласно “Стратегијата за развој на Македонски интегриран здравствен информатички систем“, (Документ IT_strategija_IZIS) заедно со своите кл ...

04.26.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Софтверска алатка за електронска здравствена картичка

0

За да може да ја користите електронската здравствена картичка, потребно е да имате компјутер со оперативен систем Microsoft Windows, читач за картичка и инсталациски паке ...

04.26.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Среќни Велигденски Празници

0 Среќни Велигденски Празници

Среќни Велигденски празници на сите колеги им посакува Управниот одбор на ЗПЛРМ! ...

04.19.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Информација за дежурства – морбили

2

Направете ги дежурствата да бидат по 8 часа за да нема замерки меѓу колегите.Не е во ред некој да дежура 8 а некој 12 часа. Почитувајте се и заменувајте се кој како мо ...

04.19.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари