Повик за невработените лица

1

Согласно измените во Законот за придонеси од задолжителното социјално осигурување и Законот за здравствено осигурување, од први септемви 2011 година, ќе важат нови ...

06.30.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Може и генерика и продажно име на лекот

12

Почитувани колеги, Заради многуте јавувања од Ваша страна би сакала уште еднаш да појаснам околу препишувањето на рецептите – дозволено е да се напише генерика н ...

06.30.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Демант по повод написот во Koha e re од 27.06.2011 дека приватните лекари се најплатени

3

SHOQATA E MJEKËVE PRIVATË NË RM Lënda: Reagim Lidhur me artikullin në gazetën ditore “Koha” me titull: “Ja profesionet më të paguara në vend”, të datës 27.06.2011, fq. 2. Shoqata e mjekëve privatë të RM fuqishëm i reagon ndaj artikullit në K ...

06.29.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Конкурс за доедукација по семејна медицина

0

Почитувани колеги, На следните линкови ќе можете да ги превземете документите за конкурс за доедукација по семејна медицина и молба за пријавување на доедукациј ...

06.25.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Понуда за техничка поддршка од Мтек

0

Понуда за техничка поддршка Мтек ...

06.23.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Упатство за печатени рецепти

5

Почитувано здружение на приватни лекари на Македонија, На следниот линк ќе можете да го превземете упатството за печатени рецепти. Истото Ви е испратено и по пошт ...

06.23.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Понуда за компјутери и принтери од Дуна

0

Почитувани, На следниот линк можете да ја превземете понудата за компјутери и принтери од Дуна. Порачки по однос на понудата се примаат до 5-ти јули. Понуда Дуна ...

06.22.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Прв собир на здружението за кардиоваскуларна хирургија на Р. Македонија

0

Почитувани колеги, На следниот линк ќе можете да ја превземете поканата за првиот собир на здружението за кардиоваскуларна хирургија на Р. Македонија. Покана ...

06.22.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Лекарските рецепти – компјутерски – Време 21.06.2011

4

ОД ПОЧЕТОКОТ НА НАРЕДНИОТ МЕСЕЦ Лекарските рецепти - компјутерски Мими П. Шушлеска Од почетокот на наредниот месец лекарите нема да можат рецептите за лекови ...

06.21.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Понуда за печатари InTecSystem

0 Понуда за печатари InTecSystem

...

06.21.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари