Теми за разговор со Министерството за здравство

0

Почитувани колеги, ЗПЛРМ има лоцирано некои точки за кои смета дека треба да се разговара со Министерството. На ден 23.02.2011, поднесени се следните точки околу кои би ...

02.26.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Инфо билтен бр.4

0

Поитувани, На следниот линк можете да го превземете Инфо билтенот бр.4: Инфо билтен бр.4 Истиот можете да го превземете и од страницата на Фондот, www.fzo.org.mk. Овој б ...

02.21.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Проблеми во Куманово

8

Директорот на Здравен дом Куманово им упатил предупредувачко писмо на колегите концесионери да мора да почнат да дежураат навечер,саботи,недели и празници.Ако не ...

02.20.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Регионална Конференција – Новини во ресусцитацијата

4

Почитувани колеги, Македонскиот совет за ресусцитација Ве поканува на Регионалната конференција Новини во ресусцитацијата - Промоција на новините од ЕРЦ. Пока ...

02.18.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Состанок на Управниот Одбор на ЗПЛРМ 13.02.2011

9

На ден 13.02.2011 година во Велес се одржа состанок на управниот одбор на ЗПЛРМ. Дневен ред беа следните точки: 1.Известување за новите договори со ФЗОМ 2.Стартување н ...

02.15.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Нема партиципација кај матичен лекар – Сител 09.02.2011

1

Нема плаќање за преглед кај матичен.  Министерот за здравство уште на старт ја пресече иницијативата на лекарите концесионери  да се воведе партиципација во пр ...

02.10.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Новини во договорите меѓу ФЗОМ и матичните лекари и гинеколози – Сител 08.02.2011

12 Новини во договорите меѓу ФЗОМ и матичните лекари и гинеколози - Сител 08.02.2011

Од први март матичните лекари ќе земаат повеќе пари од фондовската каса. Надлежните им го вратија капитациониот бод што беше намален  со воведување на антикризни ...

02.8.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Договори – општа медицина и гинекологија

9

Почитувани колеги, Преговорите со ФЗОМ завршија и оваа година има неколку придобивки и придвижувања кон напред. Казните се намалени и за прв пат нема казна цела ...

02.6.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Бесплатни ехо прегледи во Филип Втори 7.02.2011-11.02.2011

0

По повод светскиот ден за борба против ракот, 04.02.2011, Специјалната болница "Филип Втори" се приклучува кон одбележувањето на овој ден со организирање на бесплатни ЕХ ...

01.31.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение за работата на ФЗОМ 2010 и Инфо билтен бр.3

0

Почитувани колеги, Ви го доставуваме соопштението за работата на ФЗОМ во 2010 година како и детален преглед изразен преку Инфо билтенот бр.3. Инфо билтенот е во еле ...

01.23.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари