Упатување на осигурени лица

1 Упатување на осигурени лица

...

10.6.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

CV Тодорче Јосев

0

Почитувани колеги, Добивме ЦВ од младиот доктор Тодорче Јосев. Доколку имате потреба од доктор, ве молиме да го контактирате. ЦВ-то можете да го превземете на след ...

10.3.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Записник од одржаниот состанок на ден 29.09.2011 во просториите на ФЗОМ подрачна единица Прилеп

8

Почитувани колеги, еве одличен пример како треба да комуницираат Докторите и Фондот. ЗАПИСНИК од одржаниот состанок на ден 29.09.2011 во просториите на ФЗОМ подрачн ...

09.30.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Инфобилтен бр. 11/2011

9

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете Инфобилтенот 11/2011: Инфо Билтен бр. 11/2011 ...

09.29.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Последна верзија на упатството за пополнување и примена на обрасците – Упати

9

Почитувани колеги, На следните линкови можете да ги симнете документите: Упатство за начинот на пополнување и примена на образци - упати Шема за упатување на п ...

09.29.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Лекарите ја добија битката, повеќе не се јавни службеници

30 Лекарите ја добија битката, повеќе не се јавни службеници

Лекарите ја издвојуваа неколкумесечната битка и од денеска тие повеќе не се јавни службеници, откако според Законот за јавна администрација од 23 април, неколку мес ...

09.21.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Хелтгрупер

0

Healthgrouper е интернет проект за размена на информации од областа на здравството кој има за цел да ја зголеми транспарентноста и пристапот до здравствените услуги и на ...

09.21.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Листа на лекови кои паѓаат на товар на ФЗОМ

0

Почитувани колеги, На следниот линк ќе можете да ја превземете листата на лекови кои паѓаат на товар на ФЗОМ: Листа на лекови кои паѓаат на товар на ФЗОМ ...

09.20.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Одлука за референтни цени на лекови

3

Почитувани колеги, Ве информираме дека одлуката за изменување и дополнување на одлуката за утврдување на референтни цени на лекови од листата на лекови кои паѓаа ...

09.20.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

ХПВ семинар Охрид 20.09.2011

0

Семинари на тема: „ХПВ ВАКЦИНА ВО ПРЕВЕНЦИЈА НА РАКОТ НА ГРЛОТО НА МАТКАТА – ПРЕДРАСУДИ ИЛИ ВИСТИНА“? се наменети за лекарите од општа пракса и лекарите од превент ...

09.16.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Кредитни продукти за ПЗУ
Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари