Анкета за матични лекари

Почитувани,  

На линкот кој Ви го доставувам е поставена on-line анкета која е наменета да ја пополнат матичните лекари, а се однесува на можноста и потребата за закажување на прегледи на примарно ниво на здравствена заштита. Ве молам да го споделите линкот и да ги информирате лекарите дека е во нивни интерес да ја пополнат со точни податоци и да дадат нивно мислење.

Иницијативата потекнува од една од препораките за реформи на примарната здравствена заштита, па во таа насока од големо значење е да ги добиеме размислувањата на лекарите.   Ви благодарам на соработката, Жаклина  

Линк за анкета: https://forms.gle/SF3Y8my987V8UxUH6    —

Жаклина Чагороска
Советник, Управа за електронско здравство
Министерство за здравство 50-та Дивизија, бр.14, 1000 Скопје

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари