Посебна благодарност до Др. Лилија Чолакова Дервишова

Почитувана претседателке Др. Лилија Чолакова – Дервишова,

Во името на сите колеги од примарно ниво Тетово, Ви упатувам посебна благодарност за експедитивноста и упорноста што ни го решивте проблемот што настана при исплатата на капитацијата за Тетово.

Со искрена почит,

Др. Светлана Трифуновска, координатор на ЗПЛРМ за Тетово

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари