Работилници во Скопје – Важно!


Почитувани  ,

Ве известуваме дека во месец мај и јуни нема да се одржат најавените работилници поради објективни причини.

Со  работилниците ќе се продолжи од септември по завршувањето на одморите. Сите кои се имаат запишано на поедини термини ќе треба да се пријават повторно на распоредот што ке биде објавен во средината на месец мај.

Со почит

ЗПЛРМ

Д-р Љ.Стефановски

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари