Работен состанок со МЗ и ФЗОМ

Почитувани колеги,

На ден 24.04.2019 се одржа работен состанок со Министерот Венко Филипче и со Директорот на ФЗОМ Ден Дончев и со Претседателот на ЛКМ, Стоматолошка и Фармацевска Комора, Здружение на албанци и ЗПЛРМ, Здружение на гинеколози, Здружение на педијатри.

Теми околу кои се разговараше:

Проблемите во примарното здравство и нивни решенија.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари