Соопштение од ФЗОМ

Почитувани,

На следниот линк може да го превземете известувањето во врска со ослободувањето од партиципација за осигурениците корисници на постојана парична помош, лица сместени во установи за социјална заштита и во друго семејство, деца со посебни потреби, со кое информираме во однос на известувањата кои се издаваат од страна на Подрачните служби за оваа категорија на осигуреници врз основа на потврди од Меѓуопштинските центри за социјална работа.

Со почит,

ФЗОМ

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари