Потреба од доктор по општа медицина

ПЗУ Асклепиос 2 има потреба од доктор по општа медицина, за работа како матичен лекар. Пожелно е, но не е и услов, да има претходно работно искуство. Услови за работа-одлични. Плата: 35000 ден.

Тел:2400004, 072209148

Електронска пошта: pzu.asklepios@gmail.com

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари