Одржани работилници – Делчево

Почитувани колеги,

На ден 18.04.2019 во Делчево се одржаа две работилници на теми Вилсонова болест и Имунизација во Македонија.


Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари