Одржано собрание на ЗПЛРМ

Почитувани колеги,

На ден 7.04.2019 се одржа собрание на ЗПЛРМ каде што се донесоа одлуки за понатамошно дејствување и се доделија благодарници на координаторите за нивната досегашна успешна работа.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари