Честит 7-ми Април

Почитувани колеги и здравствени соработници,

ЗПЛРМ Ви го честита 7 Април денот на здравството. Посакуваме добро здравје на нашите граѓани, повеќе превенција а помалку болести.

Посакуваме Министерството за здравство и Фондот за здравство да ги прифаќаат нашите барања кои се разумни и корисни за сите.

Честит празник и посакуваме да имаме задоволни доктори и задоволни пациенти!

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари