Барање од МЗЛМН

Почитувани,

На следниот линк можете да го превземете нашето обраќање до Министерот за здравство за корекција на листата на анализи кои лабораториите ги добиваат заедно со дозволата за работа.

Убедени сме дека заедно ќе успееме да ги подобриме состојбите.

Претседател на МЗЛМН

Наташа Чокревска Зографска

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари