Одржани работилници – Гевгелија

Почитувани колеги,

На ден 21.03.2019 и 28.03.2019 во Гевгелија се одржаа две работилници на теми Бурноут синдром и Алцхајмерова болест.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари