Одржани работилници – Охрид

Почитувани колеги,

На ден 21.03.2019 во Охрид се одржаа две работилници на теми Вилсонова болест и Имунизација во Македонија за докторите од Охрид, Струга и Ресен.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари