Работилници Охрид 21.03.2019

Почитувани колеги,

На ден 21.03.2019 во просториите на Црвен Крст – Охрид ќе се одржат работилници на теми Вилсонова болест и Имунизација во Македонија. Работилниците ќе започнат од 13:30 часот за докторите од Струга и Ресен и 15:00 часот за докторите од Охрид и Ресен.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари