Состанок помеѓу ЛКМ, Мој Термин и ФЗОМ

На ден 01.03.2019 година се одржа состанок во ЛКМ ,заедно со Мој Термин  и  ФЗОМ -Тема проблеми околу новините со промените на упатување

Учествуваа Др Калина  Гривчева  Старделова – Претседател на ЛКМ

Др Игор Дабески – потпретседател на ЛКМ

Др Љупчо Стефановски – Претседател на комисија за реформи при ЛКМ

Др Лилија Чолакова Дервишова – Претседател на ЗПЛРМ

Др Беким Исмаили

Од ФЗОМ-Јасмина Смилевска и Игор Неловски

Од Мој Термин

Жаклина Чагороска и Горан Кочински

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари