Одржани работилници – Кочани

Почитувани колеги,

На 9.02.2019 и 16.02.2019 во Кочани се одржаа две работилници на теми Имунизација во Македонија и Вилсонова болест.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари