Новини во правна регулатива Сл. Весник бр.41/2019 од 18.02.2019

Во последниот број на Сл.Весник 41/2019 од 18.02.2019 се донесени следниве прописи:

ОДЛУКА ЗА УТВРДУВАЊЕ НА ЈАВНИ ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ КОИ ВРШАТ ПРЕВЕНТИВНИ И ОДРЕДЕНИ РАБОТИ ОД ПРИМАРНА, СПЕЦИЈАЛИСТИЧКО – КОНСУЛТАТИВНА И БОЛНИЧКА ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА ЗА КОИ ФОНДОТ ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ НА МАКЕДОНИЈА
ОБЕЗБЕДУВА СРЕДСТВА ЗА НИВНО ЦЕЛОСНО ФУНКЦИОНИРАЊЕ ВО 2019 ГОДИНА

Javni ustanovi za koi FZOM obezbeduva sredstva za 2019

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари