Одржани работилници – Велес

Почитувани колеги,

На ден 08.02.2019 во Велес се одржаа две работилници на теми Алцхајмерова болест и Бурноут синдром. Огромна посетеност од страна на докторите.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари