Новини во правна регулатива Сл. Весник бр. 27/2019

Во последниот број на Сл.Весник 27/2019 од 05.02.2019 се донесени следниве прописи:

СПОГОДБА ЗА УТВРДУВАЊЕ НА НАЈНИСКАТА ПЛАТА ЗА НАЈНИЗОК СТЕПЕН НА СЛОЖЕНОСТ И ЗА НАЧИНОТ НА ПРЕСМЕТУВАЊЕ И ИСПЛАТА

НА ПЛАТИТЕ ВО ЗДРАВСТВЕНАТА ДЕЈНОСТ

Spogodba za utvrduvanje na najniska plata

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари