Новини во правна регулатива

Правилник за изменување на правилникот за содржината и начинот на остварувањето на правата и обврските од задолжителното здравствено осигурување

Pravilnik za sodrzinata

Одлука за изменување и дополнување на одлуката за утврдување на обрасците предвидени во правилникот за содржината и начинот на остварување на правата и обврските со задолжителното здравствено осигурување

Odluka za utvrduvanje na obrascite

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари