Тестови кои што се достапни на Клиника за Токсикологија

Почитувани Колеги,

Ќе Ве молиме да ги информирате сите Ваши колеги за можноста за одредување на долунаведените лекови и дроги во нашата токсиколошка лабораторија. Напомнуваме дека, начинот за испраќање на потребен материјал Ви е даден во самиот допис, а за амбулантските пациенти единствено е потребно да креирате валиден електронски упат до нашата клиника.

Testovi Toksikologija

Со должна почит

ЈЗУ У клиника за токсикологија- Скопје

Директор
Научен советник д-р сци Нико Беќаровски

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари