Реакција до ФЗОМ

Почитувани доктори,

Би сакала да Ве известам дека во понеделникот реагирав преку мејл до ФЗОМ во врска со нивниот последен допис до нас за барање на анекс договори за следните 6 месеци – има проблем на терен. Нема токени никаде да се купат по малите места заради огромната побарувачка.

Заради тоа, замолив за пролонгирање на рок за апликација или да може да се аплицира во хартиена форма ако некој не може да набави токен. ЗПЛРМ поддржува електронско здравство но има технички проблеми на терен. Се надеваме дека ФЗОМ ќе ги земе во предвид нашите барања.

Со почит
Претседател на ЗПЛРМ

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари