Известување од ФЗОМ за продолжување на анекси на договори/договори

Почитувани,

Со ова Ве известуваме дека најдоцна до 15.12.2018 година , овластените лица на Здравствените установи треба да поднесат барање преку Веб порталот на Фондот, за продолжување на Анекси на Договори/Договори.

Заради непречено одвивање на процесот на поднесување на Барањата во прилог Ви ги доставуваме Корисничките упатства и Известувања.

Soopstenie za prodolzuvanje na aneks-dogovor za 2019 godina

Korisnicko upatstvo za prodolzuvanje na Aneks na dogovor

Korisnicko upatstvo za prodolzuvanje na dogovor

Elektronsko potpishuvanje na dogovor

Со почит,
ФЗОМ

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари