Понуда за набавка и инсталација на 3 годишен сертификат од КИБС

ZplrmSertifikat

Коментари (2)

 

  1. elizabeta.seizova напиша:

    Ве молам за информација,дали тие доктори што имаат валидна ЕЗК,мораат веднаш да купуваат сертификат,или кога ќе им истече.Дали ќе можат да го потпишат новиот договор со ЕЗК.Фала и поздрав!

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари