Предавање за имунизација и четириваленти вакцини

Почитувани колеги,

на ден 12.11.2018 година – понеделник со почеток во 13 часот во ресторант Бела Вода на Велешко езеро ќе се одржи предавање за имунизација и новите четиривалентни Вакцини.

Предавачи од Министерство за здравство

Повелете колеги и од Неготино и од Кавадарци.

Во Струмица ќе се одржи истото предавање на ден 13.11.18 година во Вила Парк со почеток во 14 часот.

Во Битола на ден 14.11.2018 година со почеток во 13 часот и во Прилеп истиот ден со почеток во 15 часот.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари