Упатување и нови обрасци – упати

Почитувани,

На следните линкови можете да превземете:

1. Правилник за содржината и начинот на остварување на правата и обврските од задолжително здравствено осигурување (Сл. Весник на РМ број 146/2018 од 11.07.2018) во кој се пропишуваат измени во упатувањето со примена по создавање на технички услови, но најдоцна за 6 месеци

7. Правилник за содржината и начинот на остварувањето на правата и обврските – 146 од 2018

2. Одлука, измена и дополнување на одлуката за утврдување на обрасците предвидени во правилникот за содржината и начинот на остварување на правата и обврските од задолжително здравствено осигурување (Сл. Весник на РМ број 200/2018 од 01.11.2018) со примена по создавање на технички услови, но најдоцна за 6 месеци од стапување на правилникот во сила.

20. Одлука за утврдување на обрасците 200 од 2018

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари