Известување од Мој Термин

Почитувани,

Во УК за дигестивна хирургија воведена е нова Амбуланта за предоперативна припрема на пацинети. Упатувањето на пациенти кон оваа амбуланта се прави со специјалност дигестивна хирургија и во оваа амбуланта треба да се упатуваат исклучиво само пациенти кои што се за предоперативна припрема а не и за амбулантски прегледи.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари