Одржана работилница – Гевгелија

Почитувани колеги,

На ден 02.10.2018 во Гевгелија се одржа работилница на тема Дивертикулоза.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари