Информација за измени на закон за здравствена заштита

Почитувани колеги,

во теке се измени на Закон за здравствена заштита – постои работна група именувана од Министерот, се работи два пати неделно, член по член.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари