Состанок со СЗО

На ден 25.09.2018 година Претседателот на ЗПЛРМ присуствуваше на состанок со Светска здравствена организација – Тема: СЗО се интересираше за проблемите на примарното здравство, но и за можни измени на закони и правилници за решенија на истите.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари