Одржана работилница – Тетово

Почитувани колеги,

На ден 25.09.2018 во Тетово се одржаа две работилници на теми Меланома малигнум и Идентификување и пријавување на несакани реакции од употреба на фармацевтски производи.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари