Започнување со работа на измена на Закон за здравствена заштита

Почитувани колеги,

На ден 20.09.2018 година Министерство за здравство почна да работи на измена на Закон за здравствена заштита заедно со ЛКМ, ЗПЛРМ, Фармацевтска комора, Стоматолошка комора, Здружение за ретки болести.

Со почит Др Лили

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари