Средба во ЛКМ со претставници од Светска Банка

На ден 19.09.2018 година Во ЛКМ беа присутни претставници од Светска Банка – тема скенирање на проблемите во примарното здравство. Претседателката Калина Старделова ги имаше покането Претседателот на ЗПЛРМ, Претседателот на албанско здружение и претставници од здружение на гинеколози и педијатри и Претседателот на здружение на семејни доктори.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари