Потреба од медицинска сестра – Тафталиџе

Се бара медицинска сестра со положен стручен испит за работа во приватна ординација по општа медицина ПЗУ “Милка Медика” во населба Тафталиџе. Контакт 070 230 202.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари