Распоред на саботни дежурства Поликлиника Ченто 1.09.2018

Почитувани колеги,

Заради заминување во пензија и затворање на некои ПЗУ, распоредот за следното тромесечие ќе го добиете накнадно. На следниот линк можете да го превземете распоредот само 01.09.2018 година.

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Ченто за 1.09.2018

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари