Правилник за содржина на права – Измени Сл. Весник 146-2018

Почитувани колеги,

На следниот линк можете да го превземете правилникот за содржина на права – Измени Сл. Весник 146-2018.

Правилник за содржината и начинот на остварувањето на правата и обврските – 146 од 2018

Измените се однесуваат за подобрување и прецизирање на одредбите за упатување на повисоко ниво. Примената на најголем дел од одредбите, согласно член 17 е одложена во рок најдоцна до 6 месеци заради сосздавање на технички услови во ЈЗУ и Мој Термин.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари