Правилник за изменување и дополнување на правилникот за начинот на плаќањето на здравствените услуги во ПЗЗ

Правилник за изменување и дополнување на правилникот за начинот на плаќањето на здравствените услуги во ПЗЗ

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари