Известување од ФЗОМ – преглед на лекови од Листа А

Почитувани,

На следните линкови можете да го превземете известувањето од ФЗОМ, како и прегледот на лекови од Листата А – Лекови за примарна здравствена заштита кои паѓаат на товар на ФЗОМ со нивниот режим на пропишување и МКБ-10 шифри на дијагнози.

Izvestuvanje br 15 3138-2

Lista A so MKB

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари